Richtlijnen voor USP: tekst en beeld

Medio juli 2020 is de nieuwe woningdetailpagina uitgerold. Voor de USP's bij deze nieuwe weergave van de woningen is een standaard richtlijn opgesteld voor het gebruik van beeld en tekst. USP 1 wordt ingezet voor het onderwerp Duurzaamheid generiek. Gebruik USP 2 voor Woningtype specifieke informatie of bij uitzondering voor een generieke tekst.

image alt

Hoe en wat?

De teksten voor de USP's vul je op woningtypeniveau in Salesforce in. Gebruik je eigen teksten? Beperk het aantal tekens dan tot maximaal 830 karakters. De tekst wordt niet afgebroken als je meer karakters gebruikt, maar de afbeelding schaalt niet mee met de teksten. Met 830 karakters wordt de beschikbare ruimte naast de afbeelding volledig benut.

De beelden (2048x1536px) koppel je via de mediabank in Umbraco door bij het gekozen beeld het schuifje voor respectievelijk USP1 of USP2 te activeren. Afbeeldingen die je voor de USP’s gebruikt, worden ook in de carrousel bij de woningen getoond.

Do

Uiteraard ben je vrij om onderstaande generieke teksten op detailniveau aan te passen naar je eigen project en/of andere beelden te kiezen als deze beter bij de template van je website passen.

Don't

Gebruik de USP’s niet om aan te geven dat de plattegronden, beelden of prijzen nog niet definitief zijn en er geen rechten aan kunnen worden ontleend. Daarvoor staat er op alle websites een disclaimer.

USP 1 - Duurzaamheid generiek

Kies voor USP 1 het onderwerp Duurzaamheid en kies 1 van de onderstaande onderwerpen met bijbehorend beeld. Upload de USP-beelden vanaf de volgende map op de netwerkschijf naar je projectmap in Umbraco:

\\corp.bpd.nl\bpd\ALG\Multimedia\Hoofdkantoor\Website - verkoop\Mediabank\USP

BPD Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de lage EPC [OF BENG]. Dat zie je straks terug op de energierekening. De vloerverwarming en balansventilatie zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.

Gasloos wonen

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in [PROJECTNAAM] krijgen geen gasaansluiting.

BPD Warmtepomp

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in [PROJECTNAAM] hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

BPD Warmtepomp

Bodemwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in [PROJECTNAAM] hebben een bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

BPD Zonnepanelen woning

Zonnepanelen Woning

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

BPD Zonnepanelen appartement

Zonnepanelen appartement

De appartementen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

USP 2 - Woningtype specifiek

Voor de 2e USP geef je per woningtype de betreffende bijzonderheden aan. Kies hierbij een AI als beeld. Gebruik bij uitzondering een generieke tekst:

Veel mogelijkheden
Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is de mogelijkheid voor de inbreng van eigen woonwensen. Wil je een andere indeling of nog meer leefruimte? Dat kan. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Schrijf je volgens de schrijfwijzer? Bekijk de bouwnummerteksten
Schrijf je volgens de schrijfwijzer? Bekijk de BPD schrijfregels