Start verkooppagina

De start verkooppagina voor reguliere projecten is een pagina op centraal niveau en wordt beheerd door Digital. Vul je in Salesforce een start verkoopdatum in? Dan krijgt de klant op het moment dat de verkoop start, automatisch deze start verkooppagina te zien. Daarnaast vul je in Salesforce de velden Datum einde verkoop en Datum toewijzing in. Zo wordt op de generieke start verkooppagina de content getoond die correspondeert met de fase in je verkoopproces.

Afwijkende toewijzingsprocedure?

Maar wat als je een project hebt met een afwijkende toewijzingsprocedure? In dat geval plaats je in Umbraco op projectniveau een eigen start verkooppagina. Zodra er in Umbraco op projectniveau een start verkooppagina is gepubliceerd, overschrijft het de generieke start verkooppagina. Uiteraard vul je ook in dit geval de start verkoopdatum, de datum einde verkoop en de datum toewijzing in Salesforce in. Alleen pas je op de project-specifieke start verkooppagina handmatig de content aan zodat deze correspondeert met de fases in het verkoopproces:

  • tijdens de verkoopperiode;
  • tijdens de toewijzingsperiode (optioneel);
  • na de verkoopperiode.

De benodigde voorbeeldteksten vind je hieronder op deze pagina. Kopieer ze via het kladblok naar de start verkooppagina van het betreffende project en maak ze project-specifiek. Je kunt de project-specifieke start verkooppagina in Umbraco kopiëren vanaf de Content Inspiratiesite naar het betreffende project.

Kopieer de project-specifieke start verkooppagina

Voorbeeld Start Verkooppagina

Hieronder zie je een voorbeeld van de modules die worden getoond op de project-specifieke start verkooppagina. De 1e module 'Verkoop gestart' wordt niet getoond. Er verschijnt tevens geen preview van woningtypen met beschikbaarheid zoals dat voorheen wel het geval was. Gebruik de 2e module 'Huis kopen' voor je introductie en (indien van toepassing) de uitleg over Mijn Eigen Huis. Een eventuele toelichting en overige bijzonderheden zoals bijvoorbeeld een afwijkend aantal door te geven voorkeuren, kun je hier ook vermelden.

De modules onder de 3 stappen worden niet getoond. De downloads (modules Juridische stukken en Algemene verkoopstukken) en de module Uitleg dus ook niet. In Umbraco zie je achter de modules staan of deze wel of niet zichtbaar zijn op de project-specifieke start verkooppagina.

Let op!

  • Verloopt de toewijzing via Mijn Eigen Huis? Dan vul je bij de modules Inschrijven button link en Inschrijven button label niets in. Alleen in het uitzonderingsgeval dat er met een externe online omgeving of inschrijfformulier wordt gewerkt, verwijs je daar naartoe via de button op de start verkooppagina op projectniveau.
  • Verwijs niet rechtstreeks naar de url van de start verkooppagina via bijvoorbeeld een infobox of een nieuwsbericht, maar verwijs door naar het woningaanbod. Via de button bij de bouwnummers komen de bezoekers dan op de start verkooppagina.
  • De start verkooppagina blijft actief tot de fase helemaal is uitverkocht. Laat de pagina dus ook na de toewijzing gepubliceerd staan in Umbraco.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De verkoop is gestart [INTRO PROJECTNIVEAU - WEL AANPASBAAR]

Voor de woningen in [Project] kun je je nu online inschrijven. Wil je een woning kopen in [project], dan heb je een account van Mijn Eigen Huis nodig. Na het inloggen controleer je of je favoriete woningen er in staan, geef je jouw voorkeuren door en tenslotte wacht je de toewijzing af. Heb je nog geen inlog? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een <a href="https://www.nieuwbouw-XXX.nl/WIJK/service/mijn-eigen-huis"> account</a> aanmaakt.

Start verkoop BPD

Teksten voor de toewijzingsperiode [kopiëren]

Log in

Wil je een woning kopen in [Project] dan heb je een persoonlijk account nodig. Log in door op de knop 'Snel verder' te klikken. Heb je nog geen account? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

Jouw voorkeur wordt geregistreerd

De woning wordt toegevoegd aan jouw voorkeuren in je
persoonlijke account. Je kunt hier
nog 4 bouwnummers aan toevoegen.

Wacht tenslotte de toewijzing af

De inschrijving sluit op [dag] [datum] om [tijd] uur. Na de inschrijfperiode ontvang je uiterlijk [dag] [datum] van ons bericht over de toewijzing van de woningen.

Teksten tijdens de toewijzingsperiode [optioneel]

Log in

Wil je een woning kopen in [Project] dan heb je een persoonlijk account nodig. Log in door op de knop 'Snel verder' te klikken. Heb je nog geen account? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

Jouw voorkeur wordt geregistreerd

De woning wordt toegevoegd aan jouw voorkeuren in je
persoonlijke account. Je kunt hier
nog 4 bouwnummers aan toevoegen.

Wacht tenslotte de toewijzing af

De inschrijving is al gesloten, de woningen worden nu toegewezen en jij bent geregistreerd als reserve kandidaat. Indien er na de toewijzing nog bouwnummers vrij zijn, dan wijzen we deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij voor het betreffende bouwnummer bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over het aantal reservekandidaten en je positie op de reservelijst.

Teksten na de toewijzingsperiode [kopiëren]

Gegevens aanvullen

Wij willen graag weten wie je bent. Laat je gegevens achter door op snel verder te klikken.

Jouw voorkeur wordt geregistreerd

De woning wordt toegevoegd aan jouw voorkeuren in je persoonlijke account.

Toewijzing

De optie is aangevraagd en op werkdagen ontvang je binnen 24 uur
een bericht of je het bouwnummer toegewezen hebt gekregen.

  Schrijfregels
  Bouwnummerteksten