Doelgroepen

Inzicht in de belevingswereld van je potentiele klanten, weten wat je doelgroep beweegt en daar je teksten op aanpassen. Dat levert leads met een aantoonbaar hogere conversie. Wij werken momenteel met de doelgroepsegmentatie Whize van Whooz en het unieke waarden- en leefstijlonderzoek Mentality van Motivaction. Op deze pagina vind je alle informatie en links met betrekking tot doelgroepen handig bij elkaar.

Nieuw: De BPD Whize doelgroepen

Op woensdag 21 september 2022 was het zover: de lancering van de BPD Whize doelgroepen! Hierin staan de specifieke woonwensen en kenmerken van mensen die voor een nieuwbouwwoning hebben gekozen. Met BPD Whize kan BPD nieuwbouwprojecten nog scherper afstemmen op verschillende doelgroepen. Hieronder vinden jullie de links naar de diverse onderdelen.

Overige links

Hieronder een overzicht van de overige links betreffende doelgroepen.

PoweRRRR

Voorheen moest je voor doelgroepsegmentatie per project naar BPData. Team Data heeft hiervoor sinds mei 2021 een prachtig dashboard in PowerBI gemaakt. De data is direct beschikbaar, dus je hoeft niet te wachten op een rapport. Het is te vinden bij de Apps in PowerBI of klik direct op onderstaande button. Lukt het niet in het Dashboard te komen? Neem dan contact op met teamdata@bpd.nl

Naar het dasboard in PowerBI

Doelgroep fotografie

Voor doelgroep fotografie zijn er in onze Brandportal al 2 categorieën beschikbaar waar je beeldmateriaal passend bij jouw doelgroep(en) kunt vinden:

  • Doelgroep stockfoto's
  • Unieke BPD doelgroep fotografie

Vergeet bij het uitzoeken van je beeldmateriaal ook niet te kijken of het beeld bij de betreffende websiteskin past.